Evelon lanserer nettbutikk!

"Vårt mål er å utvikle nettbutikken til å bli en preferert hardwareportal for alle våre kunder. Det handler om å tilgjengeliggjøre de riktige produktene til riktige priser ".

Navnet Evelon reflekterer hvem vi er og hva vi skal jobbe for å være:

  • Evolve – utvikle seg: Vi skal være fremoverlente og ha fokus på kontinuerlig utvikling. Vi skal være blant de første til å ta i bruk ny teknologi, og hjelpe våre kunder på deres digitaliseringsreise.
  • On – på: Vi skal være tilgjengelige og proaktive i våre kunde- og partnerforhold. Våre kunder skal føle seg sett og hørt, og kjenne på at vi virkelig bryr oss.

Vi er IT-folka som bryr seg, og med det så ønsker vi blant annet å gjøre IT-hverdagen til våre kunder så enkel og smidig som mulig. Dette er hovedårsaken til hvorfor vi lanserer egen nettbutikk. Vi ønsker å hjelpe våre kunder ytterligere. Det handler om å tilgjengeliggjøre de riktige produktene til riktige priser, og presentere produkter som vi mener våre kunder bør vite om. Vi skal være en god rådgiver for alle som har behov for det.

Vårt mål er å utvikle nettbutikken til å bli en preferert hardwareportal for alle våre kunder, og nettbutikken vil derfor være under kontinuerlig utvikling og forbedring. Vi har et stort ønske om at våre kunder gir oss tilbakemelding dersom vi mangler produkter, eller har innspill til funksjonalitet eller annet.

Ta kontakt på telefon eller send oss gjerne en mail til nettbutikk@evelon.no

Vi er Evelon - IT-folka som bryr seg